Půjčka 100000

Zajímala by mě půjčka 100000 korun. Potřeboval bych si půjčit tuto částku, ale jedině bez registru. Mám bohužel z minulé doby jeden záznam v registru. Dluh už je dávno vyrovnaný, ale zjistil jsem, že půjčka 100000 od banky je problém. Chtěl bych tedy nějakou nebankovní půjčku.

Zkoušel jsem najít nějaké podobné půjčky, ale většina firem nabízí nebankovní půjčky bez registru jen na částky do 50000 nebo max. 70000 korun. Zatím jsem nenarazil na žádnou firmu, kde by byla možná půjčka 100000 bez registru, tak bych byl rád, pokud někdo znáte nějakou takovou firmu, abyste mi určitě dali vědět.

Nechci půjčky na směnku nebo se zástavou nemovitosti. Nemám problém s doložením příjmu a mohu nabídnout všechny běžné záruky. Jak už jsem psal, v bance mě odmítli jen z důvodu negativního záznamu v registru, ale jinak moje příjmy jsou dostatečně vysoké. Chtěl bych také, aby to byla půjčka alespoň na dva nebo tři roky, s normálními měsíčními splátkami, prostě jako běžná půjčka od banky.

Přečtěte si také:  Půjčka Jičín ihned

Karel Očkař, Vysoké Mýto

Pro zobrazení detailu a kontaktních informací u této půjčky se musíte přihlásit nebo zaregistrovat. Můžete také využít online žádosti.